Jeg tar på meg oppdrag innen filmproduksjon og utvikling av informasjonsmateriell. Har nødvendig erfaring og kunnskap for å prosjektere, produsere og samarbeide med relevante leverandører. Slike prosjekter gjennomføres i tett samarbeid med kunden.

I 2015 utarbeidet jeg informasjonsmateriell om den elektriske fiskesperra ved Kjeldal sluse på oppdrag fra Fylkesmannen i Telemark. Målsetningen var å fortelle allmennheten om prosjektet og gi en innføring i sikkerhetsaspektet i nærområdet til installasjonen. Det ble utarbeidet to informasjonsfilmer, skilt som ble plassert ved Kjeldal sluse og tekster til Fylkesmannens egne nettsider.

Se filmene her.

Etter mange år i skog og mark har jeg dessuten bygd opp et relativt rikholdig arkiv av video og foto. Dette består av dyr, fugler, landskap, jegere, jaktsituasjoner, skyting m. m.

Videosnutten under og billedgalleriet viser eksempler på hva som finnes i arkivet. Er du på jakt etter et illustrasjonsbilde av to rypejegere til en artikkel? Trenger du noen sekunder video av en fossekall? Det er ikke umulig jeg har det du trenger i mitt arkiv. Pris per forespørsel.

Har du behov for bistand eller vil vite mer om mitt arkiv så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  eller ring 95896361.

Video

alt=""

Billedgalleri


logo

Select your language

Språkene oversettes med en automatisk tjeneste. Jeg beklager hvis oversettelsene er noe upresise. 
til nettbutikk

Samarbeidspartnere

hausken

kun logo tekst

swazi